+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Reiniging

Een Afrikaans spreekwoord luidt: ''Alles kan men schoonmaken, behalve een vuile mond''. Het is maar hoe je het bekijkt... Wij hebben zelfs voor de grootste en hardnekkigste uitdagingen een oplossing in ons assortiment voor reiniging. Ook u vindt hier vast het juiste middel voor meer zuiverheid en reinheid.
Onze productcategorieën
Bezems, vegers
Kruimels op de vloer? Glas gevallen? Of is de ingang vervuild door droge ...
Blikken
Dit maakt deel uit van elk bedrijf: veegblik en handschepje helpen u om vuil op ...
Dweilmoppen, mophouders
De dweilmop is een van de belangrijkste hulpjes als het gaat om hygiëne en ...
Handveegmachines, veegmachines
Veegmachines. Of de evolutie van de bezem. Waar vroeger pure spierkracht aan te ...
Hogedruk- en stoomreinigers
Met hoge druk tegen vuil! Hogedrukreinigers verwijderen zelfs verontreinigingen ...
Hygiëne
Hygiëne zijn onmisbaar in een bedrijf. Bij ons vindt u de beste zeepdispensers ...
Industriële reinigingsmiddelen
Opzoek naar een deftig reinigingsmiddel waarbij u alles kan schoonmaken in uw ...
Luchtfilters
Opzoek naar een middel om de lucht te zuiveren op uw werkplaats. Ontdek onze ...
Onderdelenreinigers
Kleine onderdelenreinigers zijn essentieel voor het ontvetten en reinigen van ...
Reinigingsborstels
Reinigingsborstels zijn bij ons verkrijgbaar, gemaakt van kwalitatief ...
Reinigingstoebehoren
Ga de strijd aan tegen stof en vuil! En als u even geen reinigingstoebehoren ...
Schoenpoetsmachines
Met een schoenpoetsmachine of zoolreinigingsmachine houdt u uw bedrijf ...
Schoonmaakartikelen
Vloeistoffen, vetten, olie – verdwenen als sneeuw voor de zon. Vlekken, spetters ...
Schoonmaaktoestellen
Vind bij ons de beste schoonmaakwagens, poetswagens en dweilwagens. Zorg ervoor ...
Stofzuigers, waterzuigers
Bekijk zeker eens onze industriële stofzuigers. Wij hebben waterzuigers en ...
Vensterreiniging
Saaie vooruitzichten bij het werk? Laat wat licht binnen. Hier vindt u producten ...

Reiniging en sanitaire hulpmiddelen – de definitie van brandschoonWas alles in het leven maar zo betrouwbaar als stof en vuil. De wisselwerking tussen mens, milieu en werk leidt namelijk onvermijdelijk tot deeltjes die een onooglijke laag vormen op oppervlakken en vloeren. Altijd. Maar als vuil alleen een esthetische uitdaging zou zijn, zouden we ons de bijdrage in het executive magazine over brandschone oplossingen kunnen besparen. Iedereen kan immers vakkundig een bezem gebruiken of doeken van microvezel tijdens de reiniging inzetten.Maar uiteindelijk bij het omgaan met gevaarlijke stoffen of in de gezondheidszorg heeft u een nieuwe definitie van vlekkeloos nodig. Ons assortiment helpt u zeker verder. En waarom zou u zich bezighouden met een bezem als de technologie u vandaag de dag zo comfortabel ondersteunt bij het schoonmaken? We laten u bijvoorbeeld zien wat dat betekent in de Kärcher-merkenshop.Motor aan, nu wordt het schoon! Alles voor de reiniging en sanitaire hulpmiddelen uitkiezenOf het nu gaat om hogedrukreiniging of om Starmix-stofzuigers: waar de schoonmaakprofessional naar op zoek is, vindt hij bij ons! Ook een EUROKRAFT-stofzuiger is altijd het juiste apparaat om het werk gemakkelijker te maken bij echte dieptereiniging en met voldoende motorvermogen.Maar niet iedereen is van huis uit een schoonmaakprofessional. De kennis van hogedrukreiniging hoort dan ook niet per definitie tot de algemene basiskennis. Om het juiste schoonmaakmiddel voor uw persoonlijke schoonmaakvraag te vinden, hebben wij een uitgebreid compendium aan professionele kennis voor u samengesteld:In ons inkoophandboek over Zuigers en stofklassen verduidelijken we vooraleerst waar u überhaupt tegen vecht als u vuil wilt aanpakken. En als u weet waarom stof en stof niet hetzelfde is, vindt u ook de juiste apparatuur in het productgebied Bedrijf.We gaan nog dieper op het onderwerp in met het inkoophandboek voor Veegmechanismen. Nieuwe bezems vegen goed? Gemotoriseerde vegen beter. Natuurlijk hebben we ons ook bezig gehouden met de onderwerpen ecologie en moderne technieken bij het onderhoud van ruimten. Een bijzonder slimme oplossing voor hardnekkige residuen wordt gepresenteerd in het inkoophandboek voor Koude reiniging.Met zoveel kennis zorgt KAISER+KRAFT ervoor dat u opgewassen bent tegen alle schoonmaaktaken en levert ons bedrijf natuurlijk het volledige assortiment voor reiniging en sanitaire behoeften meteen mee. Wilt u het heel precies weten? Bel ons dan op en stel ons persoonlijk uw vragen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerstofzuigers | Reinigingsmachines | Pedaalemmers | Oliebindmiddel | Vloerreiniging | Zuigers | Vermop reinigingswagens | QUIPO reinigingswagens

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken