+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

 

Levering zonder bijkomende verzendkosten

Levering zonder verzendkosten betekent bij ons dat u niet één cent meer betaalt dan in de catalogus of in de webshop staat. Daarbij inbegrepen zijn verpakking, transport en transportverzekering.
  

 

Geen minimale bestelwaarde

Bestel gewoon wat u nodig heeft. Wij rekenen geen toeslag aan voor kleine hoeveelheden en hebben ook geen minimale bestelwaarde.
 

 

Snelle levertijden

In een mum van tijd zijn uw artikelen geleverd – meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Voor grotere artikelen worden er langere levertermijnen voorzien. Let daarom op de precieze aanduidingen in de catalogus en in de webshop. De gekleurde vierkantjes geven altijd de actuele beschikbaarheid van het gekozen product aan. Zo ziet u meteen hoe snel de gewenste artikelen kunnen worden geleverd en kunt u uw inkopen beter plannen.

 

De kleuren en hun betekenis:

 

Levering binnen 3 werkdagen

 

Binnen 7 werkdagen

 

Binnen 10 werkdagen

 

Binnen 2 weken

 

Binnen 4 weken

 

Vanaf 4 weken

 

Termijnlevering

Een aangepaste levering is mogelijk mits u ons verkoopsteam contacteert.  Dit kunt u doen via info@kaiserkraft.be of telefonisch via 02/720.61.97

 

Verzamelopdrachten

Als u een grote bestelling plaatst, kunt u ervoor kiezen dat alles gelijk geleverd wordt. Laat ons weten of u alles gelijk wilt geleverd hebben, via info@kaiserkraft.be

 

| Terug naar de overzichtspagina

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken