+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten
  Pagina afdrukken

 

Levering zonder bijkomende verzendkosten

Levering zonder verzendkosten betekent bij ons dat u niet één cent meer betaalt dan in de catalogus of in de webshop staat. Daarbij inbegrepen zijn verpakking, transport en transportverzekering.
  

 

Geen minimale bestelwaarde

Bestel gewoon wat u nodig heeft. Wij rekenen geen toeslag aan voor kleine hoeveelheden en hebben ook geen minimale bestelwaarde.
 

 

Snelle levertijden

In een mum van tijd zijn uw artikelen geleverd – meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Voor grotere artikelen worden er langere levertermijnen voorzien. Let daarom op de precieze aanduidingen in de catalogus en in de webshop. De gekleurde vierkantjes geven altijd de actuele beschikbaarheid van het gekozen product aan. Zo ziet u meteen hoe snel de gewenste artikelen kunnen worden geleverd en kunt u uw inkopen beter plannen.

 

De kleuren en hun betekenis:

 

Snel leverbaar

 

Binnen 7 werkdagen

 

Binnen 10 werkdagen

 

Binnen 2 weken

 

Binnen 4 weken

 

Vanaf 4 weken

 

Termijnlevering

Heeft u de palletstelling vrijdag al nodig? Geen probleem. De kantoormeubelserie moet er woensdag al zijn? Gaat lukken! De materiaalcontainer moet maandag op de bouwplaats zijn? Natuurlijk! En de kunstbloemen voor de personeelskamer indien mogelijk dinsdag al? Doen we!

 

U ontvangt uw bestelling altijd op tijd en op het moment dat het u past! Bel ons gewoon op en spreek een bindende leverdatum met ons af.

 

 

| Terug naar de overzichtspagina

Producten vergelijken