+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Bekleding
Frame-uitvoering
Materiaal zitting
Zithoogte
 

Barkrukken

Een elegante klassieker, die van een bar een bar maakt, van een bistro een bistro en van een pauzeruimte een communicatieve ontmoetingsplaats voor medewerkers: de barkruk. Deze praktische zitgelegenheid is ideaal voor de moderne mens. Voor de snackbar, een korte vergadering en voor de zakelijke afspraak aan de balie.
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Barkruk
kunstleerbekleding
Excl. BTW
109,-
Nieuw
Barkruk EVORA
met bekleding, stoelframe verchroomd
Excl. BTW
329,-
Excl. BTW
vanaf 195,-
Barkruk in Z-design
met bekleding, dikte 100 mm
Excl. BTW
119,-
Nieuw
Barkruk PP
zithoogte 730 mm
Excl. BTW
145,-
Barkruk met leuning
zitting beuken, frame verchroomd
Excl. BTW
119,-
Nieuw
Prijs op aanvraag
Er zijn 8 artikelen gevonden

Barkrukken: De beste plek voor ontspannen gesprekkenZitten en toch op ooghoogte met de omgeving, rechtop en toch comfortabel: barkrukken zijn niet alleen een van de beste plekken voor goede gesprekken in het privéleven. Ook op beurzen, bij de communicatiecentra van het bedrijf en bij de receptie zijn deze plaatsen in trek.Wat zijn de voordelen van barkrukken?Door hun speciale zithoogte, het gemak waarmee ze kunnen worden beklommen en weer achtergelaten en de ongecompliceerde interactie met balies of barkrukken lijken barkrukken veel dynamischer dan de klassieke tafel-stoelcombinatie.De gebruiker blijft te allen tijde op ooghoogte met de (staande) omgeving. Hij kan halverwege op de barkruk leunen of er helemaal op zitten, wat met een stoel niet mogelijk zou zijn zonder er vreemd uit te zien. Barkrukken bieden ook herinneringen aan mooie avonden met vrienden aan de bar.Naast deze symbolische kracht zijn barkrukken ook gemakkelijk te vervoeren. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag, zijn visueel ingetogen in de ruimte en kunnen, in combinatie met een tafel op een geschikte hoogte, de verder ongebruikte kantoorhoek perfect versterken.Wat is de ideale hoogte voor barkrukken?Modellen met een vaste hoogte liggen meestal tussen de 70 en 75 cm. Deze standaard garandeert dat een gemiddeld persoon zonder moeite kan gaan zitten. Bovendien, en dit is een belangrijk punt in een professionele omgeving, hoeft u zich geen zorgen te maken over kleding. Vooral een rok maakt het soms moeilijk om professioneel op een zeer hoge barkruk te gaan zitten. Dit wordt voorkomen door de juiste hoogte.Hoe maak ik een selectie van mijn barkrukken?Om ervoor te zorgen dat de barkruk past bij uw omgeving en uw bedrijfsimago, moet u bijzondere aandacht besteden aan het uiterlijk van de barkruk. Heldere kleuren en een modern uiterlijk verfrissen de cafetaria of de informele vergaderzalen. Op een beurs of receptie zien klassieke tijdloze modellen er echter meestal beter uit.U kunt ons ook persoonlijk vragen stellen over de selectie.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken