+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Zitting- en leuningmateriaal
Zitting- en leuningkleur
Zithoogte
Zitdiepte
Tafelhoogte
Soort armleuningen
Materiaal zitting
Lengte
Kleur zitting
Meer weergeven
 

Zitbanken en tafels

Tijd voor een time-out? Neem gerust plaats. Wij bieden u even praktische als comfortabele zitbanken. Voor buiten of voor openbare terreinen, zoals parkeerplaatsen, parken of voetgangerszones. Maar ook in dierentuinen en pretparken halen we graag een frisse neus om afstand te nemen van de drukte.
Er zijn 40 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 40 artikelen gevonden

Neem een pauze! Zitbanken en tafels in vele uitvoeringenOp een gegeven moment is het goed en dan heeft de persoon een plek nodig om te ontspannen. Om ervoor te zorgen dat personeel, klanten en bezoekers zich thuis voelen in de open lucht, biedt KAISER+KRAFT een mooi assortiment aan buitenmeubilair om te ontspannen. Alle tafels, zitbanken en gecombineerde zitgroepen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, zijn stabiel, duurzaam en weerbestendig. En omdat we weten dat elk bedrijf zijn eigen karakter heeft, voeren we in onze onlineshop verschillende ontwerpen en materiaalcombinaties, van praktisch eenvoudig tot nostalgisch speels.De juiste zitbanken voor elk bedrijf, voor elk gebruikMeubilair is net zo goed een middel om uw huisstijl uit te drukken als bijvoorbeeld de grafische uitstraling inclusief het ontwerp van uw wagenpark. De bank voor de openluchtvergadering van een startend bedrijf is waarschijnlijk anders dan de tafel en de bank voor het bargedeelte van een kiosk. Of bent u op zoek naar aantrekkelijke tuinbanken voor de rokershoek van uw ambachtelijke bedrijf – inclusief asbakken? We gaan gewoon graag in detail. Van de klassieke parkbank tot de waardige eetgroep tot de groepsbank, KAISER+KRAFT heeft de juiste producten voor uw behoeften.Wij richten ons op kwaliteit. En u zit erop.Goed verzorgde buitenfaciliteiten zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Dit betekent: Zelfs de juiste keuze bij de aanschaf van schijnbaar alledaagse of vermeende onbeduidende zaken heeft een positief effect op de perceptie van uw bedrijf. Daarom richten we ons op kwaliteit. Wat wilt u, representatief of landhuisstijl? Elektrolytisch verzinkt stalen buisframe of gepoedercoat massief gietijzeren frame? Zitplaatsen en tafelbladen van kunststof of natuurlijk hout? Bekijk de verschillende zitbanken en maak uw keuze. Maar wat u ook kiest, u krijgt altijd topkwaliteit. Wilt u iets speciaals? Zitbanken met rugleuning in een groepszitbank voor maximaal 8 personen? Geen probleem, geeft u de voorkeur aan de versie in natuurlijk hout met de praktische parasolhouder? Praat met ons, we hebben wat u zoekt.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zwenkarmen | Kledingkasten | Beschermmatten | Ladeblokken | Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | QUIPO werktafels | RAU werktafels

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken