Snel gerepareerd

Reserveonderdelen

De snelle service van de KAISER+KRAFT-klantenservice

U wilt uw transport- en hefwerktuigen vertrouwen - blindelings, 100 procent en op elk moment? Bel ons dan. Wij repareren direct en alleen wat echt defect is. En gebruiken originele reserveonderdelen. Daar kunt u op rekenen. Maar ook op een snelle levering en korte montagetijden.

originele reserveonderdelen

Reserveonderdelen 710

Zodat je origineel een origineel blijft

Waarom zou u bij de keuze van uw reserveonderdelen genoegen nemen met minder dan degelijke, betrouwbare kwaliteit? U wilt immers kunnen vertrouwen op uw transport- en hefwerktuigen - blindelings, 100 procent en altijd. Nietwaar?

En hier willen wij graag aan de slag, als u dat wilt: Wij zorgen ook voor onze producten na de aankoop. Zo beloven wij u dat de originele reserveonderdelen met behulp van de modernste productietechnieken zijn vervaardigd en u zo een hoge kwaliteit, pasvormnauwkeurigheid en langdurige zekerheid gedurende de gehele levensduur bieden. Bovendien ontvangt u dankzij ons perfect op elkaar afgestemde magazijn en logistiek team zonder vertraging de juiste reserveonderdelen. Inclusief korte montagetijden.

Ze noemen ons makers

U kunt ook meer informatie over onze klantenservice vinden op onze klantenservicepagina.

Gratis servicehotline: