+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Wieluitvoering
Toepassing
Platformlengte
Platformbreedte
Lengte
Hoogte
Draagvermogen
Breedte
Meer weergeven
 

Tafelwagens

Ontdek bij ons de beste montagewagens. Alle formaten en groottes kunt u bij ons terugvinden. Wanneer u in uw bedrijf zaken moet monteren, kunt u gebruik maken van onze stevige montagewagens. Ook onze eigen merken Quipo en Eurokraft zijn hier voldoende vertegenwoordigd.
Er zijn 77 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 77 artikelen gevonden
Tafelwagens, plateauwagens, alles vindt u hier
Montagewagens zijn praktische en verrijdbare hulpmiddelen op bedrijfsterreinen, in fabrieken en in montagehallen. Deze montagekarren hebben we in alle formaten, kleuren en gewicht. Vooral onze Eurokraft montagewagens zijn kwalitatief uitstekend en zijn ook nog eens goedkoop. Wij hebben ook een aantal montagewagens met elektro-aandrijving waarbij men dus de montagewagen kan besturen via een motor. Montagewagens met 2 laadvlakken zijn ook hier terug te vinden.

Montagewagens, montagehulpwagens, wat had u nodig?
Met een montagewagen heeft u veel voordelen. Deze kunt u gebruiken om verschillende werkzaamheden op te lossen. Een montagehulpwagen kan vooral gebruikt worden ter ondersteuning van allerlei assemblagewerken. Gesloten transportwagens met vakken, laden en een robuust werkblad zijn daarentegen als verrijdbare werkbanken te gebruiken, bijvoorbeeld bij wisselende montageplaatsen. Montagewagens met 2 laadvlakken zijn dan weer gemakkelijk om veel materiaal op te kunnen leggen, zonder dat u een paar keer moet rondrijden om materiaal te gaan halen om te monteren. . Wij bieden kwalitatief hoogwaardige montagewagens voor elke toepassing in werkplaatsinrichtingen en werkplaats. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopdienst. Onze montagewagens zijn ook steevast uitgerust met heel stevige wielen. Bekijk zeker ook de draagkracht van deze montagewagens, niet al onze montagekarren kunnen hetzelfde gewicht aan natuurlijk.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken