+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Opdruk
Materiaal
Lengte
Kleur
Hoogte
Gevoeligheid
Breedte
 

Etiketten

Koop hier uw zelfklevende etiketten en andere klevers. Onze plakletters en etiketten zijn de beste van de markt. Deze etiketten zijn absoluut onmisbaar in een onderneming, onze zelfklevers zorgen ervoor dat alle producten gelabeld worden en zo op de juiste plaats gezet kunnen worden.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Waarschuwingsetiketten
1000 stuks op rol
Excl. BTW
47,90
Waarschuwingsetiketten
per rol 1000 stuks, VE = 3 rollen
Excl. BTW
139,-
Waarschuwingsetiketten
per rol 1000 stuks, VE = 6 rollen
Excl. BTW
255,-
Kleefetiket-apparaat
wandetiketdispenser
Excl. BTW
vanaf 125,-
Stootindicatoren
inclusief etiket, VE = 100 stuks
Excl. BTW
759,-
Kantelindicatoren
VE = 100 stuks
Excl. BTW
459,-
Colli-aanhanger
metaal, VE = 500 stuks
Excl. BTW
115,-
Colli-aanhanger
kunststof, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
129,-
Excl. BTW
vanaf 195,-
Excl. BTW
52,90
Etiket om aan dozen te hangen
doos met metalen oog, VE = 1000 stuks
Excl. BTW
vanaf 57,90
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig en uitwendig
Excl. BTW
64,90
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig
Excl. BTW
vanaf 89,90
Kleefetiket-apparaat
voor rolwikkeling inwendig en uitwendig, rol-Ø max. 240 mm
Excl. BTW
vanaf 139,-
Prijstang
etiketformaat b x h = 29 x 28 mm
Excl. BTW
359,-
Prijstang
etiketformaat b x h = 26 x 12 mm
Excl. BTW
219,-
Er zijn 16 artikelen gevonden

Etiketten en etiketdispensers: Snelle kleefstickers in plaats van een gecompliceerde verzendenvelopAls u de indruk heeft dat de ’labelgekte’ in de logistiek toeneemt, dan heeft u gelijk. Maar deze waanzin heeft een methodiek: Etiketten en labels worden geprint, aangebracht en leveren digitaal leesbare verzendinformatie in slechts enkele seconden. In het verleden vereiste dit soort informatie-inhoud zeer lange verzendbonnen en vele leveringsbonnen. Kijkt u daarom nog eens met een frisse blik naar de snelle lijmstickers.
Waarom zijn etiketten belangrijk?Elk etiket op een doos of magazijnbak vervult in het beste geval een duidelijke taak: het geeft alle noodzakelijke informatie over de inhoud, en wel in precies de juiste presentatievorm.Dankzij de digitale revolutie hoeft u niet langer verzendings- of productinformatie in lange teksten te schrijven op overvolle verpakkingsetiketten, maar kunt u nu economische etiketten met QR of barcodes en andere vormen van codering gebruiken.Aangevuld met de nodige waarschuwingsetiketten of impactindicatoren laat een goed geëtiketteerde verpakking geen twijfel bestaan over waar het naartoe moet en wat men er (niet) mee moet doen.Bovendien kennen gecodeerde etiketten geen taalbarrières en hebben ze geen problemen met verschillende klimaatzones of een verandering van het weer als ze op de juiste manier gecoat zijn. Welke andere fysieke informatiedrager, die zelfs verondersteld wordt de wereld rond te reizen, kan zoiets van zichzelf zeggen?
Zijn etikettendispensers nodig?Als u geen tijd wilt verspillen met het verwijderen en aanbrengen van zelfklevende etiketten, dan ja! Dit geldt vooral als u bijvoorbeeld kleine foliezakken wilt voorzien van een prijslabel.Met de hand zou dit een tijdrovende taak zijn. Met het ’prijspistool’ is het niet alleen aanzienlijk sneller. U kunt het etiket ook zonder enige moeite netjes plaatsen en hoeft de foliezakken niet eens aan te raken.En omdat veel etikettendispensers met teller worden geleverd, kunt u de voorraad veel gemakkelijker bijhouden en controleren. Dat is alles wat u aan argumenten nodig heeft, nietwaar?Meer verpakkingsmateriaal en onmisbare verzendingstoebehoren zoals weegschalen vindt u in onze online shop. Wij helpen u graag persoonlijk met de selectie.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken