+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Lengte
Materiaal
 

Afvalgrijpers

Met afvalgrijpers en verzamelapparaten gaat u het afval te lijf. Wanneer u grijptangen en papierprikkers gebruikt, hoeft u zich niet te bukken, hoeft u geen afval aan te raken en heeft u geen last van vieze geurtjes direct voor uw neus.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
35,70
Afvalgrijper
grijper kort, met kunststof ommanteld
Excl. BTW
72,40
Afvalgrijper
grijper, met kunststof ommanteld
Excl. BTW
vanaf 70,40
Afvalgrijper
Grijper met stalen punten
Excl. BTW
vanaf 72,20
Er zijn 4 artikelen gevonden
Afvalgrijpers en verzamelapparaten voor een schone omgeving
Afvalgrijpers en andere verzamelapparaten zijn belangrijke hulpmiddelen voor vuilnismannen. Ze zorgen voor een schone omgeving, voor schone parken in de stad en voor opgeruimde pleinen voor openbare gebouwen en bedrijven. Afvalverzamelwagens zijn nodig om afval op hygiënische wijze op te ruimen en zijn een ideaal hulpmiddel. Rondslingerend vuil wordt doelgericht van de vloer gegrepen met afvalgrijpers en medewerkers hoeven niet te bukken en komen ook niet direct in aanraking met het vuil. De verzamelapparaten dragen zodoende bij aan een verbetering van de werkkwaliteit. De grijpers zijn rugvriendelijk en ontlasten vooral bij regelmatig gebruik het personeel. Het fabrieksterrein wordt in een mum van tijd opgeruimd en arbeidskrachten hebben tijd over voor andere taken. Er kan gekozen worden tussen apparaten met grijparm en apparaten voor het opprikken van afval. Afvalgrijpers zijn verkrijgbaar met kunststof of met metalen grijpers. Met stalen punten kan zelfs hardnekkig vuil worden afgekrabd en opgeraapt. Met een metalen prikker kan vooral op grasvelden vuil en afval snel worden opgeruimd. De lengte van de verzamelapparaten is daarbij individueel instelbaar. Een afvalgrijper korter dan 500 mm is bijvoorbeeld ideaal om vuilnisbakken en prullenbakken te legen.

Verzamelapparaten afhankelijk van afvalbak kiezen
Als bij de afvalgrijper een geschikte vuilnisbak wordt uitgezocht, kunnen werkprocessen nog doeltreffender worden uitgevoerd. Verrijdbare vuilnistonnen op wielen in verschillende afmetingen of afvalscheidings prullenbakken zijn een goede mogelijkheid. Hiermee kan het afval direct worden gescheiden. Als het afval voor langere tijd moet worden opgeslagen, zijn afsluitbare afvalcontainers een goede optie. Belangrijk: ook wat inwerpopening betreft moet de afvalbak in een geschikte uitvoering worden gekozen. Een te hoog liggende opening kan net zo hinderlijk zijn als te lage afvalbakken. In de webshop vindt u voor zowel afvalcontainers als vuilniszakken, alsook voor hoogwaardig afgewerkte afvalgrijpers en verzamelapparaten de ideale uitrusting. In de webshop vindt u meer informatie over het volledige assortiment.
Producten vergelijken