+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Hefvermogen
 

Vacuümhefsystemen voor een veilig transport van zware lasten
Vacuümhefsystemen lossen veel transportproblemen in een handomdraai op. Een praktische en eenvoudig te gebruiken variant van hydraulische krikken zijn vacuümhefsystemen. Of men nu glazen platen moet transporteren of andere zware voorwerpen met gladde oppervlakken, met de juiste heftechniek is het laden en lossen veel eenvoudiger en kost minder tijd. De vacuümhefsystemen dient men echter uitsluitend als hefmiddel te gebruiken. Om de voorwerpen te transporteren dient u transportapparaten te gebruiken. KAISER+KRAFT biedt transportsystemen voor iedere toepassing. Transportapparaten en hefapparaten kunnen vooral verschillen in belastbaarheid. Er zijn vacuümheffers met een hefvermogen van 30 kg tot ruim 100 kg. Zo vindt u voor elk te transporteren materiaal ook een passend hefapparaat. Bij het gebruik van deze apparaten speelt niet alleen de bescherming van de opgetilde voorwerpen een rol, maar ook de gezondheid van de mederwerkers. Natuurlijk moeten zij de voorwerpen optillen, maar met de vacuümheffer zijn grote voorwerpen makkelijker vast te pakken en hoeft men niet te bukken. Met het transport door machines wordt natuurlijk voor een nog betere ontlasting gezorgd.

Heftechniek en transporttechniek effectief verenigen
Met goede vacuümhefsystemen kunnen wasmachines, meubels, ruiten en platen veilig worden opgetild. Speciale vacuümheffers met beweegbare koppen zijn zeer geschikt voor gebogen oppervlakken, zoals autoruiten. De zuignap zuigt zich vast en zo heeft men een perfect handvat. Deze speciale of zware materialen worden vervolgens echter met een verrijdbaar transportapparaat getransporteerd. KAISER+KRAFT biedt verschillende transportapparaten aan, zodat heftechniek en transporttechniek zeer goed kunnen worden verenigd. Ook het assortiment van vacuümgrijpers bestaat uit meerdere varianten. Vacuümhefsystemen zijn verkrijgbaar met een, twee of drie zuignappen, afhankelijk van hoeveel last ermee getransporteerd moet worden. Ook het materiaal is belangrijk. Kunststof vacuümhefsystemen hebben vaak een lager draagvermogen dan aluminium vacuümhefsystemen. Een goed alternatief voor de vacuümhefsystemen zijn hefmagneten. In het assortiment van KAISER+KRAFT worden alle modellen aangeboden.

Vacuumhefsystemen

Nu zetten we u onder druk! Onderdruk is namelijk het simpele principe achter alle vacuümhefsystemen: tussen de ring van de vacuümheffer en het gladde oppervlak van het te transporteren object wordt onderdruk veroorzaakt. Zo kunnen zware lasten probleemloos worden opgetild en verplaatst. Een echte vermindering van de druk voor u en uw medewerkers!
Er zijn 8 artikelen gevonden
| | |
Vacuümheffer
veiligheidshefvermogen 120 kg, manometer
Excl. BTW 235,-
Vacuümheffer
van aluminium, hefvermogen 60 kg
Excl. BTW vanaf 47,50
Vacuümheffer
van aluminium, hefvermogen 70 kg
Excl. BTW vanaf 58,70
Vacuümheffer
aluminium frame, hefvermogen 30 kg, éénhandsbediening
Excl. BTW vanaf 52,30
Vacuümheffer
kunststofframe, hefvermogen 45 kg
Excl. BTW vanaf 77,50
Vacuümheffer
aluminium frame, hefvermogen 60 kg, éénhandsbediening
Excl. BTW vanaf 76,20
Vacuümheffer
van aluminium, hefvermogen 100 kg
Excl. BTW vanaf 70,20
Vacuümheffer
van aluminium, hefvermogen 120 kg
Excl. BTW 148,70
Er zijn 8 artikelen gevonden
Producten vergelijken