+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Doorvoercapaciteit max. (A4 70 g/m²)
Snijlengte
 

Kantoorapparaten

Papierversnipperaars, lamineerapparaten, snijmachines... Kantoorapparaten maken het dagelijks werk aanzienlijk eenvoudiger. Met slechts enkele handelingen is het werk gedaan: etiketteren, snijden, perforeren, lamineren enz. Ontdek bij ons nog veel meer praktische hulpmiddelen voor uw kantoor.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 210 D
Excl. BTW
49,-
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 420 P
Excl. BTW
129,90
DYMO - Letterapparaat
LabelManager 280
Excl. BTW
75,-
Excl. BTW
274,50
IDEAL - Rolsnijder
snijhoogte max. 0,8 mm
Excl. BTW
vanaf 221,50
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 800 mm
Excl. BTW
1.095,-
Nieuw
Excl. BTW
154,60
Excl. BTW
380,-
Excl. BTW
544,-
IDEAL - Snijmachine
snijcapaciteit 15 bladen
Excl. BTW
vanaf 72,30
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 1100 mm
Excl. BTW
1.460,-
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 350 mm, handmatige aandruk
Excl. BTW
115,60
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 350 mm, automatische aandruk, met EASY-LIFT
Excl. BTW
176,40
IDEAL - Snijmachine
snijlengte 460 mm
Excl. BTW
262,50
Er zijn 16 artikelen gevonden
Moderne kantoorapparaten vereenvoudigen vele taken
Kantoorapparaten zijn bijna niet meer weg te denken uit moderne kantoren. Ze vormen een belangrijk hulpmiddel en ondersteuning bij uiteenlopende werkzaamheden. Het assortiment van kantoorapparaten van de verschillende aanbieders is indrukwekkend groot. Voor vrijwel iedere taak kan men op technische ondersteuning rekenen. Documenten, presentatiemiddelen en ordeningssystemen worden daardoor hoogwaardiger en duurzamer. Het gebruik van de apparaten is al bijna verplicht, wil men bij zakenpartners en klanten niet het gezicht verliezen. Daarbij speelt het geen rol of het om een rekenmachine of een labelapparaat gaat. De moderne productieprocessen brengen krachtige apparaten voort, die zelfs aan de hoogste eisen voldoen. Bij een kantoorapparaat zijn zowel functionaliteit als de juiste prijs-kwaliteitsverhouding van belang. Naast voordelige aanbiedingen zijn er ook duurdere uitvoeringen en modellen, waarbij men met name bij dure apparaten de kosten en baten dient af te wegen.

Voordelen van kantoorapparaten
In verschillende branches is het niet slim af te zien van het gebruik van kantoorapparaten. Met papierversnipperaars is het bijvoorbeeld veel gemakkelijker om de bescherming van gegevens te waarborgen, omdat daarmee ook persoonlijke en geheime gegevens onherkenbaar gemaakt kunnen worden. De goede uitrusting en de verschillende uitvoeringen van de kantoorapparaten maken een veelzijdige toepassing mogelijk, waarbij elke machine vooral geschikt is voor een bepaald doeleinde. Met lamineerapparaten worden belangrijke documenten beschermd en beter gepresenteerd, terwijl het labelapparaat helpt orde te houden. Met een snijmachine kunnen allerlei soorten papier worden gesneden. Dit kost veel minder tijd dan met een schaar of met andere snijapparaten het geval zou zijn en alleen met een snijmachine kan men perfect recht snijden. Ook rollensnijders kunnen worden gebruikt om vele kleine rollen uit één grote rol te snijden. Met een kantoorapparaat van KAISER+KRAFT kunnen belangrijke werkprocessen worden vereenvoudigd, waardoor ook de benodigde tijd voor die taken verkort wordt. Dankzij de ruime keuze uit verschillende modellen kunt u voor vrijwel ieder toepassingsgebied een geschikt apparaat vinden.
Producten vergelijken