+32 800 12 899 

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Artikel
Breedte
Diepte
Hoogteverstelling
Materiaal
Materiaal van het tafelblad
Plaatdikte
Serie
 

Verstelbare bureaus – goed en ergonomisch!
Welke voordelen bieden elektrisch in hoogte verstelbare bureaus? Heeft u er al eens over nagedacht hoeveel tijd u elke werkdag zittend doorbrengt? Te veel. Verstelbare bureaus zijn daarom een van de belangrijkste innovaties van de laatste jaren op het gebied van ergonomie op de werkplek. Omhoog en omlaag wanneer u dat wilt. Afwisselend zittend en staand werken werkt preventief tegen vermoeidheidsverschijnselen, krampen, nek- en rugpijn en nog veel meer. U zult zien: een ergonomische bureautafel voor zittend en staand werken doet goed. Informeer daarom nu over onze in hoogte verstelbare bureaus, die u vanzelfsprekend ook perfect met vele andere van onze kantoormeubelen kunt combineren.

Omhoog en omlaag, zo vaak u maar wilt – in hoogte verstelbare bureaus maken het mogelijk.
Staand telefoneren, zittend onderzoeken, staand e-mails sturen, zittend plannen – een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor zittend en staand werken brengt letterlijk beweging in uw werk. En dat is goed, want ergonomie op de werkplek is tegenwoordig een must. Verstelbare bureaus zoals de UPLINER en de UPLINER 2.0 zijn daarbij onmisbaar, want ze passen zich optimaal aan uw lengte en uw zit- en stahoogte aan. Het resultaat? Meer bewegingsvrijheid en daarmee meer werkcomfort en productiviteit. Praktisch en flexibel, want naast de verschillende instelbare hoogtes, kunt u ook kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, vormen, draagvermogens en nog andere opties. Natuurlijk hebben we ook bijpassend toebehoren voor uw nieuwe zit-/statafel in het assortiment. Bijvoorbeeld kantoorstoelen of ladeblokken. Onze in hoogte verstelbare bureaus zijn modulair uit te breiden en passen ook probleemloos in complexe combinaties van meerdere elementen. En als u toch liever normale kantoor bureaus wilt hebben, hebben wij uiteraard ook modellen voor u in de aanbieding. Kijk snel!

Verstelbare Bureaus

In hoogte verstelbare bureaus bieden u afwisseling en een mogelijkheid tijdens het werk de benen te strekken. En dat is goed voor de gezondheid. Ontdek ook de voordelen van afwisselend staan en zitten. Meer informatie over de voordelen van elektrisch in hoogte verstelbare tafels en de UPLINER-modellen vindt u op onze site.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW 904,-
Excl. BTW 964,-
Excl. BTW 989,-
Excl. BTW 480,50
Excl. BTW 480,50
Excl. BTW 611,-
Excl. BTW 648,-
Excl. BTW 654,-
Excl. BTW 703,-
Excl. BTW 782,-
Excl. BTW 808,-
Excl. BTW 831,-
Excl. BTW 888,-
Er zijn 14 artikelen gevonden
Producten vergelijken