+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Hoogte
Slagboomlengte
Versperringsbreedte
 

Slagbomen

Barelen, slagbomen en slagboominstallaties zorgen voor meer veiligheid op het bedrijfsterrein. Een bareel zorgt ervoor dat onbevoegden niet op uw parking terecht komen. Deze veiligheidssignalen zorgen ervoor dat gevarenzones aangeduid worden, en dat de toegang van uw terrein wordt gecontroleerd.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Excl. BTW
67,50
Mannus - Slagboom met contragewicht
met contragewicht en vaste eindsteun
Excl. BTW
vanaf 1.335,-
Mannus - Slagboom met contragewicht
met contragewicht en verende pendelsteun
Excl. BTW
vanaf 1.375,-
Draaibare slagboom
doorgangsbreedte 1,5 m
Excl. BTW
vanaf 518,-
Slagboom met gasveer
oplegsteun vast
Excl. BTW
vanaf 1.100,-
Excl. BTW
vanaf 977,-
Slagboom, elektrisch
geïntegreerde zonnecel, bediening op afstand
Excl. BTW
vanaf 1.415,-
Draaibare slagboom
doorgangsbreedte 1 m
Excl. BTW
vanaf 484,50
Draaibare slagboom
doorgangsbreedte 2 m
Excl. BTW
vanaf 580,-
Draaibare slagboom
doorgangsbreedte 2,5 m
Excl. BTW
vanaf 659,-
Draaibare slagboom
doorgangsbreedte 3 m
Excl. BTW
vanaf 750,-
Excl. BTW
vanaf 1.275,-
Mannus - Handmatige slagboom
pendelsteun geveerd
Excl. BTW
vanaf 1.330,-
Hek
1 paar
Excl. BTW
vanaf 993,-
Mannus - Slagboom met contragewicht
met gasveer en vaste eindsteun
Excl. BTW
vanaf 1.190,-
Mannus - Slagboom met contragewicht
met gasveer en verende pendelsteun
Excl. BTW
vanaf 1.235,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Slagbomen en slagboominstallaties regelen het verkeer
Slagbomen en barelen zorgen voor duidelijkheid op verkeerswegen en verhinderen onbevoegden de toegang tot uw terrein. Ze geven een duidelijk signaal en belemmeren in eerste instantie de weg. Slagbomen dienen bijvoorbeeld om parkeerplaatsen of terreinen af te sluiten. Bij de ingang regelt de bareel wie er op het bedrijfsterrein komt. Binnen het bedrijfsterrein wijst een goed zichtbare slagboom op het voorrangsrecht van het bedrijfsinterne spoorwegverkeer. Reflecterende borden en afzettingen met waarschuwingslampen maken de wegen ook 's nachts goed zichtbaar. In- en uitritten voor bedrijfsvoertuigen en personenauto's worden door een doelgericht aangebrachte markeringen beveiligd. Vrije parkeerplaatsen kunnen met professionele markeringsverf worden aangeduid en verboden plekken kunnen met slagboominstallaties vrij worden gehouden. Belangrijke inritten, bijvoorbeeld voor de brandweer, blijven door eenduidige borden voor noodgevallen open. Op de stoep kunnen fietsers gedwongen worden af te stappen, wanneer kleinere installaties aangebracht worden. Vergeet zeker ook niet onze schaarhekken, dranghekken en verplaatsbare hekken.


Slagbomen – de richting is duidelijk
De categorie slagbomen en slagboominstallaties in onze webshop maakt het mogelijk op het bedrijfsterrein of in het openbaar wegen en pleinen duidelijk te markeren. Eenduidige signalen door goed aangebrachte markeringen en borden voorkomen misverstanden en zorgen voor duidelijkheid bij inritten. KAISER+KRAFT biedt u professionele afzettingen, bijvoorbeeld voor gevarenzones, om snel en flexibel op te bouwen en af te breken. Sterke, afsluitbare slagbomen (ook in speciale afmetingen) met contragewicht of gasdrukveren reguleren het verkeer in garages en op grondstukken. Zo kan bijvoorbeeld een hoogtebegrenzer de toegang van grote vrachtwagens verhinderen. Weerbestendige borden vullen ons assortiment aan en geven u de mogelijkheid inritten doelgericht te versperren of te reguleren. Slagbomen en slagboominstallaties zorgen voor overzicht op uw grondstuk en houden ongewenste gasten op afstand. Kies daarom nu de geschikte optie voor uw bedrijf en regel de toegang tot uw terrein.
Producten vergelijken