+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Belastbaarheid
Breedte
Hoogte
Kleur
Lengte
Materiaal
Voor richtsnelheid max.
 

Verkeersdrempels

Door verkeersdrempels en verkeersverhogingen op uw wegen zorgt u voor meer veiligheid op uw bedrijfsterrein. Dan belemmer je je bezoekers en personeel te hard te rijden waar het niet mag. Onze verhogingen zijn ideaal voor laad en losplaatsen, uitritten.
Er zijn 12 artikelen gevonden
| | |
Verkeersdrempel
l x b x h = 2500 x 350 x 50 mm
Excl. BTW
229,-
Parkeer- en geleidedrempels
lang, zonder reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
118,-
Parkeer- en geleidedrempels
lang, met reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
167,60
Parkeer- en geleidedrempels
kort, met reflectorpaal, VE = 2 stuks
Excl. BTW
80,80
Excl. BTW
vanaf 2.200,-
Verkeersdrempel
max. 10 km/h richtsnelheid, l x b = 405 x 250 mm
Excl. BTW
96,-
Verkeersdrempel
max. 20 km/h richtsnelheid, l x b = 340 x 250 mm
Excl. BTW
80,80
Verkeersdrempel
l x b x h = 5000 x 350 x 50 mm
Excl. BTW
499,-
Nieuw
Verkeersdrempel, draagbaar
zonder antislip bekleding
Excl. BTW
179,-
Nieuw
Verkeersdrempel, draagbaar
met antislip bekleding
Excl. BTW
199,-
Er zijn 12 artikelen gevonden
Verkeersdrempels bij u op het bedrijf?
Verkeersverhogingen zijn ideaal om de veiligheid te garanderen op uw bedrijfsterrein of laadplaats. Zij zorgen ervoor dat de mensen gaan afremmen en voorzichtig over uw laadplek rondrijden. Ook voor de vrachtwagens is een wegverhoging een goed middel om hen te laten afremmen. Kies voor onze uitstekende en sterke verkeersdrempels, die elk bedrijf nodig heeft. Onze beste producten van KAISER+KRAFT in de categorie markeringen zijn dermate geschikte om de veiligheid te garanderen bij u op de werkvloer. Als het gaat om een magazijn of werkplaats, onze verkeersdrempels zijn echt nuttig. Kies voor onze kwaliteitsvolle drempels die absoluut weersbestendig zijn, en gemaakt worden uit sterk materiaal

Beproefde kwaliteit voor veiligheid op uw bedrijfsterrein
Verkeersdrempels verhinderen dus dat bestuurders te snel rijden, maar de voertuigen raken hierdoor niet beschadigd. KAISER+KRAFT heeft bijvoorbeeld voor uw bedrijf verkeersdrempels met een richtsnelheid van 10 tot 20 km/uur in de aanbieding, die door signaalkleuren en kattenogen op tijd opvallen. Ondanks de hoge effectiviteit vormen ze echter geen gevaar voor de banden en het chassis van de voertuigen. De drempels zijn gemaakt van een sterk, vrachtwagenbestendig rubbermengsel met antislip profiel. Door de afsluitelementen aan de zijkant van de verkeersdrempel worden ook voetgangers en fietsers beschermd. Deze modellen zijn bovendien voorzien van een geïntegreerde kabelgoot. Verkeersdrempels van natuurrubber, die zachter zijn dan de klassieke variant, bevinden zich eveneens in ons assortiment.
Producten vergelijken