+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Artikel
Serie
Hoogte
Diepte
Breedte
 

Kantoorkasten

Op zoek naar een goed kantoorrek, een bedrijfsrek dat heel veel materiaal kan dragen? Bekijk dan zeker eens de kantoorrekken van onze eigen merken. Men kan deze kantoorrekken verplaatsen zonder dat het enige moeite kost. Opbergkasten voor uw kantoor of een simpele kast voor uw kantoor, wij hebben het allemaal. Bekijk de kantoorkasten van OFFICE AKKTIVE.
Er zijn 77 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 77 artikelen gevonden

Kantoorkasten: Structuur kan zo stijlvol zijnWaar het bureau de hoofdwerkplek wordt, zijn kantoorstellingen niet ver weg. Hierin bewaart u op een verstandige manier alle mappen, documenten en arbeidsmiddelen. Uw kantoor bevindt zich echter niet altijd in een administratiegebouw, daarom bieden wij kantoorstellingen voor elke behoefte.Staal of hout: Welk materiaal is zinvol voor kantoorstellingen?Hout met zijn aangename en natuurlijke oppervlaktestructuur is een ideaal materiaal voor kantoormeubilair. Het is echter niet altijd de juiste keuze. In het kantoor van de voorman of naast het bureau van de werkplaatsmanager zou het kantoormeubilair bijvoorbeeld iets robuuster moeten zijn. Zelfs als zware apparatuur alleen voor de kantoordeur wordt gebruikt, zijn de omstandigheden hier anders dan op de administratieafdeling. Daarom is het gebruik van robuust staal hier altijd beter.Natuurlijk kunt u ook staal gebruiken in de administratieruimte. Gebruik dit dan voor het archief of de opslagruimte. Uw medewerkers genieten bij voorkeur van de aanblik van een prachtige houten structuur.Hoe kies ik kantoorstellingen?Naast de materiaalkeuze moet u ook het ontwerp in de gaten houden. Voor kleinere oppervlakken zijn dossier- en ordnersstellingen geschikt die een kleine footprint hebben en hoger zijn. Als u genoeg ruimte heeft, structureert u de ruimte het beste met een mix van slanke, hoge en lage, brede stellingen. Dezelfde oppervlakteafwerking zorgt voor een optische rustig effect.Het is ook belangrijk dat u alleen kantoorstellingen, dossierkasten en dergelijke bestelt die voldoen aan de huidige eisen. U kunt het assortiment op elk moment uitbreiden met hangmappenkasten en andere dossierkasten. Als deze echter op dit moment niet zinvol gevuld kunnen worden, zorgen ze voor een troosteloze aanblik die niet goed is voor de productiviteit.Open stellingen zijn uiteraard niet geschikt voor vertrouwelijke documenten. Wij raden u aan om afsluitbare dossierkasten te gebruiken die perfect in verschillende uitvoeringen in uw kantoorinrichting kunnen worden geïntegreerd.Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, aarzel dan niet om persoonlijk contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Magazijnstellingen | Trapladders | Draadkorven | Legbordstellingen | Aluminium boxen | KLT-bakken | QUIPO stellingen voor bakken | LISTA inhaakstellingen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken