+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Afvalbeheer

Afvalbeheer voor het bedrijf: dit assortiment is belangrijker dan het op het eerste gezicht lijkt, want waar gehakt wordt, vallen spaanders. Maar dat is niet erg, want bij ons vindt u voor alle soorten afval een geschikte afvalbakken.
Onze productcategorieën
Afvalbakken
Koop bij ons uw afvalbakken en vuilniscontainers. Deze zijn van uitstekende ...
Afvalemmers
Vind hier de beste afwalbakken voor elke toepassing. Wij hebben grote, kleine, ...
Afvalsorteersysteem
Opzoek naar de beste afvalscheidingsbakken, gescheiden afvalemmers of ...
Afvalverzamelwagens
Afval verzamelen in grote kantoren of op bedrijfsterreinen? Dat is ondenkbaar ...
Afvalzakken
Koop bij ons de beste afvalzakken. Papieren afvalzakken, plastieke afvalzakken ...
Buitenasbakken
Rondslingerende peuken voor de deur? Dat staat natuurlijk slordig. Bied rokers ...
Combi-asbakken
Bent u opzoek naar goede, stevige staande asbakken die ook een afvalbak ...
Grijpers, afvalgrijpers
Met behulp van grijpers en afvalgrijpers wordt afval aangepakt. Met het gebruik ...

Afvalemmers – alles voor de actie ''het vuil de deur uit''Er werkt vast en zeker iemand aan het idee om een apparaat te ontwikkelen waarmee afval ineens in het niets verandert, in schone lucht of potaarde. Maar voordat dit apparaat in productie wordt genomen, zal het nog wel een tijdje duren. Tot het zover is moet u een oplossing bedenken voor het onderwerp afval in uw bedrijf. Het is tenslotte belangrijk om met uw bedrijfsterrein een perfecte eerste indruk achter te laten, ook als het gaat om meer aandacht te besteden aan ecobalans.


Passende afvalemmers, afvalzakken en vuilnistonnen zijn in ieder geval in ons assortiment te vinden, want hoe je ook wendt of keert, het vuil moet de deur uit.


Alle info over onze

afleverservice of onze contactformulieren kunt u op onze website vinden.

Moet je over afval nadenken? Niet met de juiste afvalemmer!Sigarettenpeuken voor de entree of uitpuilende afvalbakken in de pantry zien er niet uit. Gun uw zintuigen en uw gedachten gewoon rust en doe dat op een duurzame manier met slechts één vuistregel voor een afvalmanagementsysteem dat in control is:


Overal waar afval zich ophoopt, wat daar niet hoort te zijn, ontbreekt gewoonweg de juiste afvalbak. En het klinkt niet alleen simpel!


Het kan de weerbestendige asbak voor de deur of in de rookcorner zijn. De afvalbak voor kringloopmateriaal in de pantry of een afvalbak in het trappenhuis. De voorraad aan bijpassende afvalzakken kan sowieso nooit groot genoeg zijn. Heeft u nog vragen? Geen probleem! Met ons inkoophandboek als beslishulp voor afvalzakken kunt u ook deze vraag als behandeld beschouwen.Missie: Schoon blijven!Slimme tip: In het verwijzingssysteem asbakken en afvalbakken geven wij u een snel overzicht over hoe u bij ons producten vindt, die perfect passen bij uw bedrijf en uw afvalverwerking.


Overigens: ook wij bij KAISER+KRAFT wachten met smart op de ontwikkeling van de afval-weg-tovermachine. Tot die tijd houden we het gewoon schoon. Het passend assortiment voor deze missie hebben we tenslotte in ons productenpalet. Doet u mee?!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vloerstofzuigers | Vloerreiniging | Afvalzakhouders | Zuigers | Afvalcontainers | Wandasbakken | rothopro afvalsorteersysteem | Rubbermaid combi-asbakken

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken