+32 800 12 899 

Afvalbakken – afval professioneel afvoeren
Voor iedere soort afval hebben wij een geschikte afvalbak: om afval, recyclebare materialen enzovoorts zo hygiënisch, reukloos en schoon mogelijk te kunnen afvoeren, bestaan er veelzijdige afvalsystemen die het sorteren en opslaan van afval gemakkelijker maken. Het productassortiment dat bij KAISER+KRAFT aangeboden wordt, reikt dan ook van professionele afvalscheidings prullenbakken tot en met eenvoudige buitenasbakken. Met een afvalverzamelaar kunnen ook grotere hoeveelheden afval eenvoudig in de afvalemmers worden gegooid. Scheurvaste vuilniszakken zorgen voor een veilige tussentijdse opslag en houden de vuilniscontainers schoon. Zowel voor buitentoepassing als voor in het kantoor hebben wij geschikte afvalbakken met inhoudsmaten van enkele liters tot meer dan 100 liter. Bij het oprapen van afvalresten komen diverse grijpers en afvalverzamelaars van staal of kunststof van pas. Een speciale afvalbak met passende afvalzakken van papier kan worden gebruikt voor composteerbaar afval. Met een uitgekiend scheidingssysteem voor recyclingmateriaal kunnen verschillende soorten afval eenvoudig naar de bijbehorende recyclingstations worden gebracht. Hiervoor zijn ook afvalbakken met geïntegreerde afvalscheiders verkrijgbaar.

Afvalcontainers, vuilnistonnen en afvalbakken met asbak
Asbakken van aluminium of plaatstaal houden de rokersruimte schoon. Met een combi-asbak is tegelijkertijd voor een oplossing voor het resterende afval gezorgd. De staande asbakken en wandasbakken zijn ook verkrijgbaar met regenbescherming. Met vlamdovende veiligheidsasbakken is brandgevaar verleden tijd. Voor afvalbakken van het topmerk EUROKRAFT en voor de afvalsystemen van externe leveranciers geldt dat elk product voldoet aan de hoge eisen voor bedrijfsmatig gebruik. Daarbij zijn niet alleen uiterst functionele afvalemmers, maar ook afvalbakken in fraaie vormen en zorgvuldig geselecteerde kleurstellingen in de onlineshop te vinden. Verrijdbare afvalcontainers voor kringloopmateriaal en vuilnistonnen op wielen maken bovendien een flexibel transport van het afval mogelijk, zonder dat vuilniszakken los van A naar B moeten worden gebracht. Kies het gewenste afvalsysteem voor uw bedrijf eenvoudig online uit bij KAISER+KRAFT en regel de afvoer van afval van de directie-etage tot en met de werkplaats met slechts één bestelling in onze webshop.

Afvalbakken

Afvalbakken voor het bedrijf: dit assortiment is belangrijker dan het op het eerste gezicht lijkt, want waar gehakt wordt, vallen spaanders. Maar dat is niet erg, want bij ons vindt u voor alle soorten afval een geschikte afvalbakken.
Onze productcategorieën
Afvalemmers
Alles in de afvalemmer? Heel goed. Onze afvalemmers voor kringloopmateriaal ...
Afvalgrijpers
Met afvalgrijpers en verzamelapparaten gaat u het afval te lijf. Wanneer u ...
Afvalscheidings prullenbakken
Ook afval kan worden hergebruikt, mits het goed gesorteerd wordt. Onze ...
Afvalverzamelwagens
Afval verzamelen in grote kantoren of op bedrijfsterreinen? Dat is ondenkbaar ...
Buitenasbakken
Buitenasbakken voor een goede indruk. Rondslingerende peuken voor de deur? Dat ...
Combi-asbakken
Een bekend beeld: in de ene hand een coffee-to-go en in de andere een laatste ...
Vuilniscontainers
In de vuilniscontainer ermee. Maar niet zomaar in een willekeurige vuilnisbak. ...
Vuilniszakken
Met pak en zak en weg met papier, gft-afval, plastic en overig afval. Voor alle ...
Producten vergelijken