Merk
Hoogte [mm]
112
112
1220
1220
-
Breedte [mm]
51
51
540
540
-

Stofzuigers, waterzuigers

Bekijk zeker eens onze industriële stofzuigers. Wij hebben waterzuigers en stofzuigers. Deze stofzuigers zijn gemakkelijk te gebruiken op kantoor of op de werkvloer. Waterstofzuigers kan men gebruiken om chemicaliën of water op te zuigen.

In de categorie Stofzuigers, waterzuigers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kaercher, Sprintus, starmix, EUROKRAFTpro, Bosch.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 96
Toon:

Stofzuigers en waterzuigers: Grondigheid geherdefinieerdDe klassieke stofzuiger heeft ook zijn bestaansrecht op de werkplek. Maar hier gaan we aan de slag met meer functionaliteit en betere prestaties. Bovendien zijn onze stof- en waterzuigers niet alleen thuis op de vloer, maar zorgen ze er ook voor dat problematische resten en stof bijzonder grondig worden verwijderd.Wat zijn de voordelen van stof- en waterzuigers voor de industrie?Elk van onze commerciële modellen kan worden gebruikt als een klassieke stofzuiger om typisch vuil van tapijten of harde vloeren te verwijderen. Bovendien staan industriële stofzuigers echter voor grotere uitdagingen met meer functionaliteit:  • Een hogere zuigkracht dan de modellen voor privégebruik voor de behandeling van grotere en sterk vervuilde oppervlakken.

  • Duurzame en hoogwaardige componenten garanderen de dagelijkse bruikbaarheid bij intensief en continu gebruik.

  • Speciale filters voor de vuilophoping in de industrie en handel bieden een hogere reinigingsprestatie.

  • De wendbare mobiliteit met een grote actieradius wordt gewaarborgd door soepel lopende rollen, langere kabels en slangen en een mobieler ontwerp.


De modellen met waterzuigfunctie zijn ook in staat om vloeistoffen vast te houden die een veiligheidsrisico vormen op de bouwplaats of tijdens het gebruik. Deze combinatiemodellen kunnen zonder veel moeite worden omgeschakeld van droog naar nat gebruik.Wanneer gebruik ik een waterzuiger, wanneer gebruik ik een stofzuiger?Onze selectie van stofzuigers en onze opmerkingen over de stofklasse vertellen u waarom de keuze van de juiste apparatuur gebaseerd is op een zorgvuldige afweging van de toepassing en gebruiksbehoeften.Grove waterzuigers zijn ontworpen voor het opnemen van vloeistoffen, droge stofzuigers voor verschillende soorten stof. De functies kunnen worden gebruikt met de combinatie-eenheden door eenvoudig te schakelen zonder het filter te vervangen en met opzetstukken van de toebehoren.Het filter of het gehele filtersysteem bepaalt welke stofklassen, korrelgroottes of vloeistofsamenstellingen daadwerkelijk geabsorbeerd kunnen worden. Typische voorbeelden zijn:  • Spaanders, die voorkomen in combinatie met oliehoudende vloeistoffen, worden opgepikt met een spaanderzuiger, die in staat is vaste stoffen van vloeistoffen te scheiden.

  • As en ander fijn stof vereisen een stofzuiger met een groot filteroppervlak, een hoge filterscheidingscapaciteit en speciale eigenschappen voor het opvangen van voor de gezondheid schadelijke stofsamenstellingen of explosies.

  • Grof vuil en grote deeltjes vereisen vooral een hoge prestatie en een grote capaciteit van de opvangbak.

  • Vloeistoffen vereisen een waterzuiger, die ontworpen is voor neutrale, chemische of olieachtige vloeistoffen.


Wat doet een HEPA-filter?Een High Efficiency Particulate Air Filter (HEPA filter) is een belangrijk onderdeel van elke stofzuiger geworden. In de particuliere sector gaat het om het binden en filteren van stuifmeel en allergenen uit de lucht. Bij het reinigen in de industrie zorgt het filter ervoor dat vervuilend fijnstof niet wordt ingeademd.De EN ISO 14644 norm geeft een opsomming van verschillende filterklassen die een HEPA-filter classificeren voor verschillende eisen. Elk filter in een industrieel model voldoet aan deze eisen en wordt idealiter gecombineerd met een voor-afscheider. Dit verlengt de levensduur van het filter en beschermt het tegen contact met vloeistoffen.De praktische extra functie 'automatische reiniging van het filter' is gemarkeerd met een pictogram op de databladen van de betreffende modellen, die u ook in ons verwijzingssysteem industriële reiniging vindt.Wijadviseren u graag persoonlijk over onze zuigers van merken als Starmix of EUROKRAFT en begeleiden u graag door het selectieproces.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Reinigingsmachines | Zuigers | Vloerstofzuigers | Oogdouches | Entreematten | Bezemkasten | Kärcher dweilmoppen | Vermop reinigingstoebehoren