Laptopkasten met stroomvoorziening

Ontdek onze laptopkasten die voorzien zijn van een electriciteitsconnectie. Deze kasten kan men gebruiken om uw laptop of mobiele telefoon op te laden zonder dat er een kans bestaat dat deze gestolen worden. Zorg ervoor dat al uw laptops veilig opgeborgen worden door middel van onze laptopkasten.

In de categorie Laptopkasten met stroomvoorziening bieden wij u producten van de volgende merken aan: C+P, LISTA.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
740
740
1950
1950
-
Relevant
Aantal artikelen: 27

Oplaadtijd = tijdwinst? Het is eenvoudig. Met laptopkasten met stroomvoorzieningWat doet u eigenlijk als uw mobiele telefoon, tablet of laptop aan het opladen is? Wat dacht u van winkelen, een goede film, een lekkere maaltijd in een restaurant of sportief zijn en uw tijd doorbrengen zonder smartphone in het zwembad.Ontdek al onze laptopkasten en andere archiefkasten die handig zijn op de werkvloer. Met de juiste bureaustoel wordt u ook gevrijwaard van rugklachten. Een goede ergonomie blijft één van de belangrijkste gegevens op uw werk.


Laad apparaten op terwijl u iets anders doetLaptopkasten met stroomvoorziening worden gebruikt om technische apparaten tijdens het laadproces op een diefstalbestendige manier op te slaan. Daarnaast kunnen smartphones worden opgeladen tijdens een evenement, een les of werktijd. Voor veel vrijetijdsvoorzieningen, scholen en werkplekken zijn oplaadpunten daarom al lang verplicht. Geen wonder, want enerzijds worden vervelende geluiden en afleiding van het essentiële tijdens een bioscoopfilm of lezing vermeden, anderzijds beschikken gebruikers over opgeladen accu's als ze hun apparaten weer nodig hebben. Een win-win situatie voor u als bedrijf, maar ook voor uw medewerkers en bezoekers. Zeker wanneer technische apparatuur toch veilig moet worden opgeslagen, omdat het niet is toegestaan deze mee te nemen, zoals bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden met gevoelige meetinstrumenten of in cleanrooms.Hoe veilig is veilig? Verschillende vergrendelingstypes voor laptopkasten met stroomvoorzieningAfhankelijk van de toepassing speelt veiligheid een kleine of belangrijke rol. Als schoollaptops in een klaslokaal worden opgeslagen, is een laptopkast met stroomvoorziening met een afsluitbare deur voldoende. In openbare instellingen telt echter niet alleen de laptopkast met stroomvoorziening, maar ook de individuele locker op de kast. Elk van deze onderwerpen moet onafhankelijk functioneren. Dit betekent dat bij een storing in één compartiment niet alle compartimenten automatisch worden beïnvloed.


Wij bieden alleen laptopkasten met stroomvoorziening aan met lockers die aan deze criteria voldoen. Het enige wat u hoeft te doen is te kiezen tussen verschillende vergrendelingsmechanismen. Wilt u heel simpel een muntslot van één euro of wilt u een zelf gedefinieerde code invoeren? Dit laatste wordt vaak gebruikt in bedrijven, terwijl het muntslot voor lockers zich al heeft bewezen in vrijetijdsvoorzieningen. Wat u ook kiest, sterk plaatstaal en versterkte hoeken en deuren bieden altijd stabiliteit en verhogen de bescherming tegen diefstal.En hoe zit het met de elektriciteit?Standaard stopcontacten en aansluitingen voor alle gangbare apparaten zijn geïntegreerd in onze laptopkasten met stroomvoorziening. Sommige hebben ook een overspanningsbeveiliging. Een mogelijke accumulatie van warmte wordt voorkomen door ventilatiegaten in het rek en het kastframe. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over te hoge kosten of compatibiliteit. Als er contactdozen in de kast zijn geïnstalleerd, kunnen deze via een externe aansluiting op het lichtnet worden aangesloten.Mobiel opladenMobiele laptopkasten met stroomvoorziening zijn bijzonder geschikt voor school- en zakelijk tablets en laptops. Ze hebben een netaansluiting met een hoofdschakelaar, zodat u alle laders in de kast met één druk op de knop kunt in- en uitschakelen en alle tablets en pc's snel van de ene kamer naar de andere kunt verplaatsen.Welke laptopkast met stroomvoorziening mag het zijn?Het maakt niet uit of u uw klanten, studenten, zakenpartners of medewerkers in staat wilt stellen veilig op te laden, en of u nu op zoek bent naar een oplaadstation voor mobiele telefoons, laptops of tablets, hier vindt u geschikte laptopkasten met stroomvoorziening.Heeft u speciale eisen of vragen over kleur, vergrendelingstype of materiaal? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draadkorven | Telescooprails | Kledingkasten | Hoge kasten | Hangmappenladen | Lade-indelingen | LISTA apotheekkasten | BISLEY hangmapkasten