+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Diepte
Hoogte
Kleur
Kleur zitting
Lengte
Materiaal zitting
Soort armleuningen
Tafelhoogte
Zitdiepte
Zithoogte
Zitting- en leuningkleur
Zitting- en leuningmateriaal
 

Parkbanken

Tijd voor een time-out? Neem gerust plaats. Wij bieden u even praktische als comfortabele parkbanken. Voor buiten of voor openbare terreinen, zoals parkeerplaatsen, parken of voetgangerszones. Maar ook in dierentuinen en pretparken halen we graag een frisse neus om afstand te nemen van de drukte.
Er zijn 16 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 91,-
Excl. BTW
vanaf 129,80
Zitbank
lengte 1700 mm, gewicht 48 kg
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel en 2 zitbanken
Excl. BTW
vanaf 356,50
Zitbank
lengte 2000 mm, gewicht 52 kg
Prijs op aanvraag
Zitbank
lengte 2000 mm, gewicht 64 kg
Prijs op aanvraag
Zitbank
lengte 1700 mm, gewicht 56 kg
Prijs op aanvraag
Houten zitbank, massief
met armleuningen
Excl. BTW
vanaf 672,-
Nieuw
Zitbank voor groepen
met 4 banken en tafel
Prijs op aanvraag
Nieuw
Meubelserie Viking voor buiten
tafel l x b x h = 2200 x 900 x 770 mm
Prijs op aanvraag
Nieuw
Zitbank voor groepen
tafel met parasolhouder en 2 banken
Prijs op aanvraag
Parkbank, massief, gegoten frame
zitting en rugleuning vurenhout
Excl. BTW
vanaf 379,-
Draadgaasbanken
gietijzeren design
Excl. BTW
462,-
Houten zitbank, massief
zonder armleuningen
Excl. BTW
vanaf 629,-
Zitbank met houten planken
lengte 900 mm voor 2 plaatsen
Excl. BTW
254,-
Er zijn 16 artikelen gevonden
Parkbanken
Parkbanken zijn over het algemeen erg populair. In openbare voorzieningen, zoals parkeerplaatsen, stadsparken en voetgangerszones, op bedrijfsterreinen van grote ondernemingen of langs wandelpaden staan parkbanken – uitnodigend, weerbestendig en decoratief. Met name in grote parken, zoals pretparken en dierentuinen, leggen de bezoekers vele kilometers te voet af. Iedereen kan dan weleens een pauze gebruiken en neemt maar al te graag plaats op een bank om even uit te rusten of een kleine snack te eten. De lunch nuttigen medewerkers ook graag buiten op een parkbank. Zo haalt men meteen een frisse neus en kan men op warme dagen van het zonnetje genieten. Dat bevordert niet alleen het welzijn, maar ook de concentratie. Voor bedrijfsterreinen en andere pauzeruimtes voor medewerkers en zakenpartners vormen fraai vormgegeven parkbanken zo een centrale inrichtingscomponent. Het is zinvol de gewenste zitgelegenheid passend bij het bedrijfsbeeld te kiezen. Zowel in bedrijven als voor openbare instanties en parken vindt u hier in de webshop de passende parkbank. De parkbanken variëren in kleur, vorm en materiaal. Ze kunnen optisch perfect aan de omgeving worden aangepast.

Parkbanken van metaal, kunststof of hout
Wanneer men parkbanken voor binnen en buiten zoekt, kunnen de banken aan de hand van het design en afgestemd op de behoeften van de gebruiker worden gekozen. Een parkbank met rugleuning garandeert ontspannen zitten. Het design wordt mede bepaald door de keuze van het materiaal. Of ze nu van metaal, kunststof of hout zijn, parkbanken voor buiten zijn weerbestendig en toch decoratief. Voor pauzeruimtes en personele voorzieningen zijn zitgroepen met tafels en banken een goede keuze. Een houten bank is binnen net zo op zijn plaats als buiten. Door de oppervlaktebehandeling is het gebruikte hout ook uiterst geschikt voor opstelling in de openlucht. Bij KAISER+KRAFT vindt u parkbanken van hoogwaardig materiaal, die voor veelzijdige toepassingen kunnen worden gebruikt.
Producten vergelijken