eurokraft pro
<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Nr.: 781183 49

E-Modul CustomLine retrofitset – eurokraft pro voor montage- en etagewagens

E-Modul CustomLine retrofitset – eurokraft pro

met ergonomische duwbeugel

Nieuw
2.790,- €
Prijs / stuk (excl. BTW)

Levertijd: Binnen 2 weken
Of
Inloggen en in 3 stappen naar uw offerte
Productomschrijving
  • Geschikt voor montage- en etagewagens van CustomLine
  • Ergonomische en soepele bediening dankzij elektrische aandrijving
  • Gemakkelijk verplaatsen van lasten tot 500 kg
  • Inclusief duwbeugel
  • Draadloze bediening van de aandrijving via Bluetooth met behulp van de disselkop
  • Verwisselbaar accusysteem voor onbeperkte bedrijfstijd
  • Intuïtieve bediening met perfecte stuurcontrole
De e-module voor montage- en etagewagens van CustomLine inclusief ergonomische duwbeugel, compleet met krachtige lithiumionaccu en oplader. Draadloos – de aandrijving wordt bediend via Bluetooth met behulp van de disselkop. Stimuleer ergonomische werkprocessen in uw bedrijf voor het welzijn van uw werknemers, want lasten tot 500 kg kunnen eenvoudig en efficiënt worden getransporteerd met de e-module. De ergonomische handgreep van de e-module zorgt voor een comfortabele bediening en kan worden aangepast aan verschillende lichaamslengtes.

De e-module wordt gekenmerkt door een intuïtieve bediening met perfecte stuurcontrole voor eenvoudig transport van lasten tot 500 kg. De aandrijfbatterij bestaat uit een oplaadbare en verwisselbare lithiumionaccu, waarvan de oplaadstatus visueel kan worden gecontroleerd met een accustatusindicator. De bedrijfstijd is tot 8 uur per acculading bij gemiddeld gebruik. Het verwisselbare accusysteem maakt het eenvoudig om de lege accu te vervangen door een volle, zodat u ononderbroken kunt werken. De verbinding tussen de disselkop en de aandrijving is draadloos via Bluetooth, wat ook gebruik in het wagenpark mogelijk maakt. De laadtijd is slechts 6 uur voor een volledige lading.

De e-module biedt eenvoudige navigatie, ondersteund door vermoeidheidsvrije bediening dankzij de ergonomisch gevormde, multifunctionele disselkop. De sterke buishandgrepen zorgen voor gemakkelijk sturen en de traploze snelheidsregeling wordt verzorgd door twee duimknoppen, met een maximumsnelheid van 4 km/u. Indien nodig kan een kruipsnelheid worden geactiveerd, waarmee zeer nauwkeurig vooruit en achteruit kan worden gereden. Extra veiligheidsfuncties zijn onder andere een waarschuwingsfunctie in de vorm van een claxon op de disselkop en een buikknop om beknelling bij achteruitrijden te voorkomen. De geïntegreerde voetbescherming zorgt ervoor dat er geen risico is om bekneld te raken onder de aandrijving. De e-module heeft geen certificaat van vakbekwaamheid nodig voor gebruik en is beveiligd tegen diefstal door middel van toegangscontrole via een slot op de accu van de aandrijving.

CustomLine
Dankzij het intelligente bouwdoosprincipe kunt u het ontwerp van de montage- en etagewagen van CustomLine op elk gewenst moment aanpassen aan uw individuele behoeften. De innovatieve producten bieden u flexibiliteit en modulariteit dankzij diverse combinatiemogelijkheden en uitbreidbare toebehoren. Kies uit onze voorgeconfigureerde items met verschillende etages.* Het aantal etages kan worden uitgebreid met extra niveaus. Kunststof laadvlakken bieden een veilig houvast voor onderdelen en alles blijft op zijn plaats. Of bouw uw etagewagen om tot een montagewagen voor meer veelzijdigheid. De wagen kan worden aangepast dankzij het bouwdoosontwerp. Met behulp van de hoekstijlen met perforatieprofielen kunt u de laadvlakken eenvoudig op verschillende hoogtes bevestigen, zodat ze zijn afgestemd op uw onderdelen. Pas de hoogte van de wagen aan door hoekstijlen van verschillende lengtes te combineren. Extra laadvlakken en hoekstijlen met perforatieprofielen zijn apart verkrijgbaar als toebehoren. Het moderne ontwerp in lichtblauw of antraciet is stijlvol en biedt u meer opties voor gebruik en kleurcodering.

*Volg de gebruikshandleiding
Technische gegevens
Categorietransportapparaten en wagens
Producttypeonderdelen/toebehoren
Materiaalstaal
Kleurlichtblauw RAL 5012
antracietgrijs RAL 7016
Breedte685 mm
Hoogte255 mm
Lengte430 mm
Leveringongemonteerd
Gewicht36.3 kg
Gebruiksaanwijzing
Duurzaamheid
Enkelfähig
<B>Enkelfähig product</B><br/><br/>Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?<br/>Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.<br/><br/>Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze <a href="/w/company_enkelfaehigscore/">Enkelfähig-informatiepagina</a>.
Enkelfähig product

Enkelfähig betekent generationeel rechtvaardig gedrag en staat voor de mate waarin een product of dienst bijdraagt aan de ontwikkeling van een duurzame, sociale en rechtvaardige toekomst waarin ook onze kleinkinderen nog kunnen leven. Enkelfähig stelt voor elk product dezelfde vraag: draagt dit product bij aan een betere toekomst voor toekomstige generaties?
Hieronder staan de 2 categorieën waarin dit product bijzonder goed scoort.

Ga voor meer informatie over productevaluatie en het Enkelfähig-initiatief naar onze Enkelfähig-informatiepagina.

Circulaire economie
Een circulaire economie is een economisch systeem waarin afval wordt voorkomen en hulpbronnen efficiënt worden gebruikt door materialen, producten en afval in gesloten kringlopen te laten circuleren en opnieuw te gebruiken als grondstoffen of energiebronnen voor nieuwe producten.
Dit product levert een verhoogde bijdrage aan het bereiken van de circulaire economie. De verhoogde bijdrage in vergelijking met andere producten is het resultaat van verschillende factoren, waaronder het gebruik van duurzame materialen, de mogelijkheid om te recyclen en de integratie van gerecyclede materialen in het productontwerp. Duurzame verpakking wordt ook meegenomen in de beoordeling binnen de circulaire economie.

Innovatie en technologische vooruitgang
Dit product scoort binnen zijn productgroep door het gebruik van een innovatief productontwerp of innovatieve materialen die de duurzaamheid van het product bevorderen. In vergelijking met andere producten steunt het product bijvoorbeeld op duurzamere materiaaloplossingen, het gebruik van een groter recyclingaandeel of een geoptimaliseerd productontwerp dat de recyclebaarheid, levensduur, duurzaamheid en dus de algemene duurzaamheid van de productoplossing positief beïnvloedt.
Inkoophandboek
Samen zijn we sterk: Praktische informatie over dit product.