+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Producttype
 

Bedrijfsfietsen

Moderne, sportieve en milieuvriendelijke bedrijven stappen op: op de bedrijfsfiets om precies te zijn. Vooral om grotere afstanden op uitgestrekte bedrijfsterreinen af te leggen, zijn ze ideaal. De voordelen: voordelig in de aanschaf, weinig onderhouds- en parkeerkosten, minder parkeerruimte, meer beweging op het werk en een positievere CO₂-balans.
Er zijn 11 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Bedrijfsfietsen
Er zijn 11 artikelen gevonden
Bedrijfsfietsen. Voor zware transporten en lichtgewichten
Bakfiets of zwaarlastfiets? U kunt ze ook combineren! Want als bedrijfsinterne transportapparaten heeft u beide bedrijfsfietsen nodig. Steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van bedrijfsfietsen: fietsen is gezond, milieuvriendelijk en voordelig. De toepassingsgebieden lopen uiteen: als zuiver vervoersmiddel op het bedrijfsterrein, als zwaarbelastbare bedrijfsfiets voor het verplaatsen van zware en volumineuze goederen of voor de kleinere koeriersdienst. Om deze nieuwe vorm van mobiliteit te beleven, dient u erop te letten dat uw bedrijfsfiets, naast uitrusting en design, ook robuust, duurzaam en belastbaar is. Ook voor het zogenaamde economische verkeer zijn dat belangrijke factoren. Bij ons vindt u fietsen als eenvoudige tweewielers, als fiets met bagagedrager of als driewieler met bagagedrager. Voor alle koeriersdiensten zijn er ook uitvoeringen met fietsmand in plaats van bagagedrager.

Bedrijfsfietsen bieden een grote veelzijdigheid voor kleinere en grotere lasten
Ontdek nu uw individuele oplossing voor het bedrijfsinterne transport. De talrijke voordelen spreken voor zich: wist u bijvoorbeeld dat onze bedrijfsfietsen zoals bakfietsen en zwaarlastfietsen in vergelijking met kleine auto's veel voordeliger in aanschaf en onderhoud zijn? Bovendien hebben ze minder parkeerruimte nodig, zijn ze goed voor de gezondheid en leveren ze een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Reden genoeg om deze trend op te pakken, vinden wij. U ook? Bij – Nu online kopen bij KAISER+KRAFT! Gratis verzending ✓ 3 jaar minimumgarantie ✓ 30 dagen teruggaverecht – Alles voor het bedrijf. vindt u de perfecte bedrijfsfiets voor uw bedrijf. Behoudt de flexibiliteit van uw medewerkers ondanks grote afstanden op uw bedrijfsterrein en investeer in de juiste vervoersmiddellen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken