Merk
Breedte [mm]
12
12
150
150
-
Producttype

Verpakkingstape

Weet u op hoeveel manieren pakketten dichtgeplakt kunnen worden? Het is onvoorstelbaar hoeveel soorten verpakkingstape er zijn: enkelzijdig, dubbelzijdig, waterdicht of bedrukt, zelfklevend, gekleurd of gegomd... Verpakkingstape is dan ook een zichtbaar kwaliteitskenmerk van een bedrijf en het is van doorslaggevend belang voor een probleemloos transport.

In de categorie Verpakkingstape bieden wij u producten van de volgende merken aan: tesa, EUROKRAFTbasic.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 33
Toon:
Aanplakken, afplakken, dichtklappen.
Verpakkingstape wordt voor vele uiteenlopende doeleinden gebruikt. Op de eerste plaats als verpakkingsmateriaal, maar ook voor reparaties en als markering. Daarbij zijn er niet alleen verschillen in kleur en vorm, maar vooral bij de sterkte, de afmetingen en de verpakkingseenheid. Afhankelijk van de gebruikslocatie en de materiaalkwaliteit van de te beplakken oppervlakken zijn er passende soorten verpakkingstape leverbaar. Wij hebben deze voor u in ons shop-assortiment opgenomen. En daarbij hebben we erop gelet, u verpakkingstape van hoge kwaliteit aan te bieden: scheurvast en duurzaam. Bestel rustig grote hoeveelheden, u kunt de verpakkingstape ook gedurende lange tijd opslaan.

Perfecte verzending dankzij verpakkingstape
Het verzenden van artikelen en pakketten kan altijd risico's met zich meebrengen. Enerzijds kunnen fragiele items onderweg beschadigen of breken, maar ook kunnen verpakkingen open raken en hierdoor inhoud verliezen tijdens het transport. Het is daarom belangrijk om sterk tape tape te gebruiken dat pakketten en overige verzendmaterialen goed afsluit. Naast standaard tape voor kartonnen dozen bieden we ook gemarkeerd tape aan met opdruk. Vooral bij breekbare items is dit aan te raden. Het gekleurde tape vermeld in meerdere talen dat de inhoud van de verpakking breekbaar is. Hierdoor is het tijdens de verzending duidelijk dat het pakket met zorg dient te worden behandeld. Ook is het mogelijk om tape met opdruk naar wens te bestellen. Zo kunt u uw bedrijfslogo vermelden of indien nodig een speciale mededeling voor de verzendende partij. Het kan in het geval van gepersonaliseerde verpakkingstape ook handig zijn om een grote partij in een maal te bestellen. Hierdoor komt u niet snel zonder te zitten en omzijlt u lange levertijden voor eventuele nabestellingen. Mocht u hulp benodigen met het bestellen van uw verpakkingstape staat onze klantenservice altijd voor u klaar.